Κάνε τις αγορές σου με έως 12 Άτοκες Δόσεις

Τρόποι Αποστολής


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ [COVID-19]

Αγαπητοί Πελάτες

Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς κατάστασης που διαμορφώνει η εμφάνιση του COVID-19, και σε συνέχεια των έκτακτων μέτρων που έχουν δρομολογηθεί από την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας και προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τροποποιήσεις που θα ισχύσουν στις υπηρεσίες μας.
Συγκεκριμένα:

- Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα της ACS, το προϊόν σας μπορεί να παραμείνει στο κατάστημα έως 7 ήμερες.
- Αναστέλλονται οι υπηρεσίες πρωινής παράδοσης (έως 10:00) και δέσμευσης ώρας (ραντεβού).
- Η ACS θα πραγματοποιεί 1 προσπάθεια παράδοσης  στη διεύθυνση  που έχετε καταχωρήσει , σε περίπτωση  μη παράδοσης, η αποστολή θα παραμένει στο κατάστημα έως και 5 ημερολογιακές ημέρες (από την ημερομηνία αιτιολόγησης) και όχι περισσότερο από 7 ημέρες συνολικά,  παραλαβή θα μπορείτε να κάνετε  από τις ρεσεψιόν των τοπικών καταστημάτων της ACS ή τα Σημεία Εξυπηρέτησης ACS Smart Points (κατόπιν χρήσης της υπηρεσίας «ACS ReDirect» που παρέχεται δωρεάν).


 

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα berzera.gr χρησιμοποιεί δύο τρόπους αποστολής

1. Με Acs Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο.
2. Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Χρόνοι αποστολής
Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. διακοσμητικά κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με ACS COURIER και τα παραλαμβάνετε σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, ομπρέλες βαρέου τύπου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε
σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Προσοχή: Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή).

Καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας

Η berzera.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Κατά την παραλαβή

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν την διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" ή με την ACS Courier της παραγγελίας σας. Η παραλαβή σας, γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία, του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας ή της ACS Courier να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος , ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε. Αμέσως μετά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ή να στείλετε με e-mail στο info@berzera.gr φωτογραφίες με την ζημία του προϊόντος εντός 24 ωρών από την ώρα παραλαβής . Μετά την παραλαβή των προϊόντων από εσάς, και την υπογραφή σας, στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από την μεταφορική εταιρεία ή την ACS Courier ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν. Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο, ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
* Η παράδοση των παραγγελιών με την μεταφορική πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο τις καθημερινές και ώρες 9:00 - 17:00

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Η εταιρεία μας καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η εταιρεία αποστολής που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier και το πρακτορείο Δελατόλας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα.
Οι περιοχές εκτός των ορίων πόλεων χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες. Σε αυτές τις περιοχές ανήκει η Ηπειρώτική & Νησιωτική Ελλάδα καθώς και η Κρήτη.
Η ελάχιστη χρέωση αποστολής σε αυτές τις περιοχές είναι 22,00€.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρέωση δεν θα είναι αυτή που σας έχει βγάλει αρχικά η φόρμα της παραγγελίας σας (γιατί δεν μπορεί να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών για την Δυσπρόσιτη περιοχή σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε).
Θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για ενημέρωση της χρέωσης και αν συμφωνείτε φυσικά.
Για περιοχές εντός ορίων πόλεως ισχύει η χρέωση που εμφανίζετε αρχικά στη φόρμα της παραγγελίας σας (π.χ. Αθήνα, Πάτρα, Θεσαλλονίκη..κτλ).

Για τη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να μπείτε στο link: https://www.acscourier.net/el/453

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό σε καιρό άνευ προηγούμενης δικής μας ενημέρωσης από αυτές.