Τελευταίες Ημέρες Εκπτώσεων | Προλάβετε -20% σε Όλα τα Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Τρόποι Αποστολής


Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα berzera.gr χρησιμοποιεί δύο τρόπους αποστολής

1. Με Acs Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο.
2. Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

Χρόνοι αποστολής
Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. διακοσμητικά κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με ACS COURIER και τα παραλαμβάνετε σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, ομπρέλες βαρέου τύπου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε
σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.

Προσοχή: Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή).

Καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας

Η berzera.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Κατά την παραλαβή

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν την διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" ή με την ACS Courier της παραγγελίας σας. Η παραλαβή σας, γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία, του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας ή της ACS Courier να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος , ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε. Αμέσως μετά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ή να στείλετε με e-mail στο info@berzera.gr φωτογραφίες με την ζημία του προϊόντος εντός 24 ωρών από την ώρα παραλαβής . Μετά την παραλαβή των προϊόντων από εσάς, και την υπογραφή σας, στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από την μεταφορική εταιρεία ή την ACS Courier ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν. Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο, ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
* Η παράδοση των παραγγελιών με την μεταφορική πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο τις καθημερινές και ώρες 9:00 - 17:00