Κάνε τις αγορές σου με έως 12 Άτοκες Δόσεις

Σχετικά με εμάς

Το berzera.gr είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή έκθεση επίπλων που στόχο έχει να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις.

Η ιδέα ήταν απλή, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα εκμεταλλευόμενο όλα τα πλεονεκτήματα του Ίντερνετ για να διευκολύνει ακόμη και τους μη σχετικούς να επιλέξουν εύκολα τα έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο τους.

Σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και της Ευρώπης αλλά και με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες επίπλων από Ασιατικές χώρες, το berzera.gr φιλοξενεί μεγάλη γκάμα επίπλων για όλα τα γούστα.

Η εταιρία μας διαθέτει πραγματικό χώρο έκθεσης επίπλων στην Πάτρα. Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας μας αλλά και για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται από τα γραφεία μας. Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και στο εμπόριο, το ίντερνετ διευκολύνει τους χρήστες του σε όλα τα στάδια για την ολοκλήρωση μιας αγοράς ενώ συντελεί και στη μείωση του τελικού κόστους των αγαθών που διακινούνται μέσω αυτού. Τα έπιπλα που αγοράζονται μέσω του berzera.gr αποστέλλονται τις περισσότερες φορές απευθείας από τiς κεντρικές αποθήκες στην Αθήνα ή από το κεντρικό κατάστημα της Πάτρας για επαρχία για την αποφυγή περιττών μεταφορικών εξόδων και καθυστερήσεων ενώ η τιμολόγηση και η εξόφληση θα γίνεται από και προς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αγάπη μας για το έπιπλο και το Design σε συνδυασμό με την αγάπη και την εμπειρία για το ηλεκτρονικό επιχειρείν οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Το προσωπικό μας αποτελείται από νέα άτομα με άρτια τεχνική κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Απολαύστε τις αγορές σας!!